Förändring för dig som kund - etapp 2

Hej!

IP Österåker har sedan 2015 levererat bredband till konsumenter och organisationer inom Österåkers Kommun med syftet att agera som en lokal och egen aktör med attraktiva priser. Bolaget har under åren fått förtroendet att leverera till många föreningar och företag men även via kommunikationsnäten som Teknikbyrån (senare IP-Only/Global Connect) och X-Akt Kommunikation har drivit på uppdrag av Österåkers Stadsnät.

Under år 2023 har Österåkers Stadsnät genomfört en upphandling. Den har resulterat i att Open Universe tagit över som kommunikationsoperatör i Österåkers Stadsnät bestånd. I och med detta försvinner möjligheten att vara en lokal, egen aktör och IP Österåker väljer därför att fokusera sin verksamhet på föreningar och företag.

IP Österåker lämnar därför, med varm hand, över de kunder som finns inom det öppna nätet (Global Connects/Open Universe nät) till Bredband2 AB. Detta innebär för dig att du från den 1 maj 2024 blir kund hos Bredband2. Bredband2 har ett av de högsta omdömena på trustpilot och vi känner oss mycket trygga med att du går över till dom. Samma villkor och priser som du har idag gäller.

De kunder som inte ingår i det nät som Global Connect/Open Universe nät kvarstår som kunder hos IP Österåker utan förändring.

För mer information om Bredband2 AB, se nedan eller besök deras hemsida på https://www.bredband2.com/

Om Bredband2

Bredband2 är Sveriges tredje största fiberleverantör och levererar idag kommunikationstjänster så att en halv miljon människor kan surfa, streama och roa sig på ett tryggt sätt, i egen takt. De ser det som sitt uppdrag att skapa en smidig och trygg digital vardag för alla.

Bredband2 har försett svenska folket med uppkoppling både hemma och på jobbet sedan 1989. Tack vare det har de sett vad kunderna efterfrågar mest: internet som är tryggt, smidigt och helt utan krusiduller. För faktum är att det bara ska funka - det är ju helt vanligt internet.

Vad innebär övergången för mig som kund?

Ingen större förändring kommer att ske – mer än att Bredband2 ser mycket fram emot att få leverera internet till dig. Den faktura du i dagarna får från IP Österåker blir den sista, därefter kommer kommande fakturor från Bredband2. Du kommer att behålla samma pris och pålitliga tjänster som du har idag, och vi arbetar för att inget avbrott ska ske i samband med övergången. Dessutom kommer du få ta del av hela Bredband2:s tjänsteutbud. Du kan redan nu spana in utbudet genom att surfa in på bredband2.com

I början av maj kommer Bredband2 att skicka ut ett eget välkomstbrev med matnyttig information!